Nyt logo til mit site

Jeg må indrømme at jeg var lidt i tvivl om, hvorvidt min tilstand her til morges ville være tilstrækkelig frisk og egnet til at tage til fitness i… det var den heldigvis, så nu sidder jeg her efter en ordentlig røvfuld træning.

Tilde og Lea var der og så de obligatoriske muskelmænd (der faktisk ser lidt sjove ud når jeg tænker nærmere over det). Jeg ville ikke kunne gå rundt med 100 kg muskler pumpet med proteinpulver.. nej tak! Hehe.

Er for tiden ved at finde et nyt logo til mit web site (jokke-svin.dk), så jeg kan komme i gang med et re-design… Og så har jeg også gang i et logo for HP Trading, som jeg venter på feedback fra. Godt lige at tjene lidt skejser der.

Udover at vente på feedback, venter jeg også på det gode vejr, som tilsyneladende ikke kommer *suk*. Det skulle fortsætte næste uge, og hvis det ikke er frustrerende så ved jeg ikke hvad!

Hvor jeg dog bare savner mit digitalkamera! Det er ren tortur ikke at kunne tage billeder. Jeg har så meget jeg vil fotografere fra ferien…

Engangskamera here I come!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *