Tryk på!

Whooopa! Har lige været til spansk skriftlig eksamen –> totaaal fun! Det var sgu’ et okay oplæg når jeg tænker over det. Det handlede om en drengs møde med en tigger.

Jeg har også fået købt mig nogle headphones til min comP. så jeg kan høre noget musik. Sylle havde ellers sagt, at hans mor ville kommer forbi med nogle højttalere han havde købt til mig, men det blev ikke til noget alligevel.

Jeg har også sagt til Morten min idrætslærer, at han skulle sende pensum til mig –> det håber jeg at han gør i dag! Han sagde også at jeg ville kunne bruge hallen i denne og næste uge på mit grundtræningsprogram. Det må jeg lige se om jeg kan få flettet ind mellem spansklæsningen.

Ellers er der ikke så meget at sige. Det kommer bare tryk på i denne måned. Sylle skal også have et hurtigt design til et firma. Det er faktisk ret cool, fordi det er et firma der har valgt os til at lave deres hjemmeside blandt en række andre firmaer… vi er sgu’ ved at være kendte tror jeg. Men det kommer bare på et ret uheldigt tidspunkt –> jeg SKAL seriøst læse til eksamen nu!!

Hep Heeeeey!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *