OPTAGET PÅ DESIGNSKOLEN!

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY GOD! JEG KOM IND PÅ DESIGNSKOLEN KOLDING!! –> Fik det at vide lige præcis i dag omkring kl. 10:40 (det stod i et brev). Jeg turde næsten ikke åbne brevet, og min mor var næsten de af sig selv af spænding fordi jeg bare lod brevet ligge på min seng mens jeg gik ud på badeværelset for at friske mig op efter at have vågnet *gg*. Der gik vel omkring 15 min. før jeg åbnede brevet… og så stod der, citat:

    Vi har hermed fornøjelsen at kunne meddele dig, at du er optaget på Designskolen Kolding på fagområdet: Grafisk Design & Ill. 1. år.

    Optagelsen sker under forbehold af, at du ikke senere optages på en højere prioriteret uddannelse. Der er velkomst i skolens kantine, Ågade 10, mandag den 1. september 2003, klokken 09:00.

    Hvis du ikke ønsker at påbegynde uddannelsen, beder vi dig hurtigst muligt at meddele dette på telefon: xxxxxxxx.

Citat slut. Jeg er bare glad :-) Skal med mutter og hendes kæreste ud at spise i dag for at fejre det! WEEEEEE… Okay, jeg kan altså slet ikke sidde stille lige nu, så jeg vil stoppe her inden det går helt galt!

SES SKIPPER!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *