Larm larm larm!!

Hold da op! Det er første gang jeg har trænet to dage i træk –> jo, det er satme noget der kan mærkes i armene, og jeg frygter at jeg i morgen ikke kan løfte dem, hehe. Men det var bare en god omgang træning i dag. Ret så mange fra grafisk: Lea, Tilde, Karina, Anders og så mig selv… “We own da place!” :)

De er ved at lave en masse om i Fitness, så der blev boret og hamret og der var lidt en stemning af gør-det-selv *Gg*.

Efter træning daffede jeg hjem og spiste og tog mig en på øjet… blev dog vækket af en på 1. sal der spillede musik… det går fandme lige op gennem gulvene, så jeg skrev flg. seddel som jeg lagde i vedkommenes postkasse (har klaget før ved at konfrontere vedkommende med problemet, men det hjalp åbenbart ikke):

Skru ikke højere op for musikken end nødvendigt for at du selv kan høre det! Jeg har ikke lyst til at ligge vågen pga. det. Jeg bor på 3. sal og bassen går direkte op gennem gulvene. Næste gang det sker, ender denne seddel hos Kuben…

Kuben er ejendomsadministrationen… håber den nar har fået beskeden. Har også på fornemmeren, at det er selvsamme person, der spiller om morgenen. Jeg kunne gå amok!!

Well, efter min bratte opvågnen, smuttede jeg over til Anders for at arbejde på en font jeg er ved at lave. Jeg nævner ikke mere på nuværende tidspunkt, da det er fortroligt (skulle jo nødigt have, at nogen render med idéen lige som Bill Gates i sin tid stjal styresystemet fra Steve Jobbs, hehe).

Pisse fed stemning og vi fik også bakset en lækker wok-ret sammen: svinkød i tern, ris, løg, gulerødder, ærter, cocos-mælk, diverse krydderier (karry, citron-græs) *mums*.

Så “Pirates of Silicon Valley” (deraf min tidligere kommentar om Bill *Gg*). Den film afslørede lige nogle ting for mig, som jeg ikke var klar over. Lad mig lige dele sandheden for jer andre:

Apple Computers opfandt konceptet bag Windows styresystemet. Bill Gates arbejdede sig ind på Apple og fremstod som “en del af Apple-familien”, for blot at få fingrene i idéen bag styresystemet, og så udgive det ved siden af Apple’s blot med navnet “Windows”…

Hvis ikke det er fucked, så ved jeg ikke hvad!

Stødte på Mads i gågaden, som opdaterede mig omkring de plakater og flyers der skulle trykkes. Plakaterne er blevet nice og dem har de fået, men lazertryk.dk havde fejltrykt samtlige flyers (og det er altså flere tusinde der er tale om!). Så de bliver trykt om (på laserprinter i stedet for offset). Dem skulle de så have i morgen –> jeg skal helt sikker op og have et par eksemplarer af plakaten inden jeg smutter hen til Anders og arbejder lige som i dag…

Nu vil jeg lige rode lidt med mit eget logo. Svært, svært, svært!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *