Arbejdslejr v.2 – vi er underlige!

Har lige set “HELLBoY” for anden gang… Go’ flimmer. Havde sådan lyst til at se en god film, og siden der ikke kom noget som helst interessant i fjerneren, så blev det altså til denne film her!

“Arbejdslejr” endnu en gang oppe ved Anders. Pisse-fed stemning, men vi er sgu’ ret underlige nu jeg tænker nærmere over det *lol*. Godt der ikke er nogen der optager de samtaler vi har (hvis det overhovedet kan føjes ind under den kategori). Men det er sjoooow.

Fik lavet nogle flere bogstaver til den font jeg er ved at designe, samt lavet lidt mere til mit logo. Det skal jeg forresten lige have smidt over på min pc her…

Samme ULTRA-dårlige vejr (når man tager i betragtning at det er SOMMER!!). Well, det regnede i det mindste ikke i dag…

Mht. min arme, så er jeg forbløffet over at jeg ikke har synderligt ondt i dem efter de to dage med intensiv træning. Det er lige før jeg vil kunne træne igen i morgen… tror dog jeg venter til i overmorgen alligevel, hehe.
Det er også lækkert at se fremskridt i træningen. Da jeg begyndte, kunne jeg på kabeltræk tage 15 kg på hver arm. Nu er det 20 kg. Og på de tre “vægtstange” kunne jeg i begyndelsen med besvær tage 30 kg. Nu er jeg ved at komme op på 50 kg –> det er 90 gange ialt jeg løfter 50 kg, så det er klart jeg har ømme arme bagefter *g*.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *