Tanker om træning

Købte billet fra Nyborg til Kastrup i dag samt 3 engangskameraer. Så er det klaret inden jeg rejser af til Faaborg d.6 og til Spanien næste dag d.7 :)

Tog nogle billeder af nogle af de steder hvor min plakat hænger… i morgen vil jeg lige ned til Knud’s Garage og tage nogle billeder af menu-plakaterne.

Sensation! Jeg var ikke til træning her til morges, hehe. Men måske bliver det til noget i morgen. Skal helt sikkert træne inden jeg rejser afsted, for så går der en hel uge uden træning (og det duer jo ikke!).

Her kommer lige nogle tanker jeg har gjort mig omkring, hvordan træning føles for mig :)

  Der står jeg så

  Den perfekte sammensmeltning mellem menneske og maskine.

  En emission af elektricitet fra millioner af arbejdende nerver står som en spændt aura omkring min krop.

  En følelse af glæde ved at bringe det livløse til live og aktivere dets funktion.

  Det er akavet i begyndelsen. Derefter opbygges et stabilt tempo. Til sidst forsvinder alt: Tanker stopper. Verden afgrænses til huden på min krop, og den mekaniske rytme får messe-agtige undertoner.

  En fuldkommen ro breder sig, på trods af at alt er i bevægelse. Nu går tingene op for mig. Nu ser jeg.

  Væv nedbrydes men genopbygges stærkere.
  Tanker forsvinder men dukker op igen, rigere.

  Efter træning er jeg samlet.

*argh* jeg burde satme se og få lavet mit logo færdigt! Det er nok noget af det jeg har sværest ved, da jeg helst ikke vil ind og ændre noget på det bagefter… Har tre versioner jeg ligger og roder med. Den ene er utrolig detaljeret (hvilket ikke er særlig optimalt for at logo, hvis det skal kunne reproduceres på forskellige medier). Det andet fanger navnet godt, men det passer ikke til mit koncept. Det sidste kunne godt gå hen og blive det jeg vælger, men jeg ved ikke om det vil virker frastødende på nogle i disse tider… Men det bliver nok det jeg vælger alligevel. Så fuck dem! Det eneste jeg mangler for at kunne færdiggøre det, er at “trace” et billede i Illustrator af mig selv… men har ikke noget cam, så det må sgu’ vente på sig, desværre…

Stay fresh y’all :)

PS: Tager ikke min mac med til Spanien, så jeg må hellere huske pen og papir så jeg kan skrible noget dagbog dernede fra som sædvanlig :)

This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *