Tekniske problemer på DSKD

Det er godt nok ærgerligt at der skal være så mange tekniske problemer på Designskolen Kolding. Alle de gange jeg været der for at undervise, har der været problemer med programmerne på maskinerne. I dag underviste jeg endnu engang i FontLab, og det var ikke engang installeret på alle maskinerne. Suk. Jeg kunne heller ikke åbne Illustrator, så jeg var nødt til at sætte min egen computer til projektoren for at kunne fortsætte. Når jeg er færdig med at undervise i morgen, vil jeg sende skolen en mail, hvor jeg opfordrer dem til at gøre noget ved det åbenlyse problem. Som underviser er det ekstremt frustrerende at sidde med noget værktøj der bare ikke virker.

This entry was posted in Designskolen Kolding, Frustration. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *