Til Perpignan med far

Stod op kl. 04:10 for at tage med min far til Perpignan i sydfrankrig med lastbilen. Vi var ogsaa i Girona, Tarragona og Barcelona (ialt en tur paa omkring 700 km). Vi var hjemme igen ved 21:00-tiden, og saa lavede Ton pizza’er. Pol og jeg spillede computer i det lille klamme, fugtige kontor.

Ton og Sosi havde fridag i dag, saa de havde vaeret ved stranden.

Jeg glemte at skrive for i gaar, men jeg var paa tur med min far til stranden (og saa havde jeg selvfoelgelig glemt dykkerbriller!). Vi ledte efter nogle sandaler, men det er aabenbart umugligt at finde nogle i min stoerrelse –> jeg koebte et par nye badebukser, som er federe end dem jeg havde foer (de roede). Vi spiste paa en restaurant (det var i Blanes) og tod derefter hjem til hans lejlighed, hvor vi tog brusebad. Vi aftalte at jeg kom med paa arbejde naeste dag (til Perpignan) og det er den dag jeg skriver om nu (mandag):

Som sagt stod jeg op kl. 04:10. Min far kom, og saa koerte vi hen for at hente lastbilen. I dag var det 37 grader varmt, men der er heldigvis et rigtig godt Aircondition-system i min fars lastbil!

I morgen kommer Finna (det sagde Ton) sammen med o tyske venner, og hun ville aabenbart med mig ud at se paa sandaler. Hun skulle komme ved 13:00-tiden…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *