Træ, beskyt Else!

Er JEG underligt?! MIG?! Okay så? I dag (dagen før i morgen og dagen efter i går), mødte jeg kl. 10. Cyklede i skole, som jeg plejer, i det dejligste vejr. Og her mener jeg ikke bare sådan “dejlig” som i “nåå-det-er-stadig-lidt-forår-endnu”-dejligt, men derimod “fuck-nu-er-det-satme’-snart-sommer”-dejligt! LIGE I FJÆSET!

Ankom til skolen, hvor jeg snakkede en bette bet mæ Martin om en side han har lavet til Knuds Garrage. Den er nice.
Sooh kooom Anders snigende med sin fucking blærede Mac (ej, det’ gas) –> men den er fed… og så arbejdede vi videre på de bæreposer der… vi udarbejdede en checklist i går, så nu er det helt organiseret, hvad vi laver… Der skal sgu’ være styr på lortet (og ikke omvendt!)…

Eeej fuck hvor var det irriterende! Så fik jeg lige en seddel i min postkasse i dag om, at den pakke med CD’er jeg havde bestilt var kommet… Så tog jeg op på posthuset i den tro, at den selvfølgelig var kommet, da jeg havde fået den seddel der, men neeeeej… havde jeg nærlæst seddelen ville jeg have opdaget at der nede i hjørnet stod: “d.29/04/04”, hvilket er i MORGEN –> ARGH! /dummeslag.

I morgen er der et obligatorisk skrivekursus kl. 10:00 et eller andet sted på skolen, som jeg ikke lige kan huske, men det står på en seddel nede på 1. sal… Gotta check that out man (woman?)…

Ooh yeah, er ved at downloade filmen “Gothica” –> den tror jeg er pænt nice. Fik også lige fingrene i 2 Nirvana albums for nogle dage siden, som jeg skal ha’ ud på skiver. Det nye album fra Outcast er også for WICKED! Det hedder “Speakerboxxx/The Love Below” –> check det ud!

Peace out, rock on, keep it cool, shake that thong (jep “thong”), work that body, get that karrysild, Yo! Yo! Friske laks lige her for en slik!! SLÅ TIL NU FOR POKKER!

Nå ja, det havde jeg nær glemt… Træbeskyttelse kan også læses som “Træ, beskyt Else!”… Oooh my God!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *