Træning: 10 gange på en måned

Jeg satte mig et mål og jeg nåede det lige præcis! — at træne 10 gange på en måned. Det er heller ikke længe siden jeg fik en mail fra fitness dk om, at jeg i alt havde trænet 50 gange, så man må da sige at jeg får udnyttet abonnementet. Jeg føler også at jeg presser mig selv rigtig godt ved løbende at lægge flere kilo til diverse øvelser. Her er en kort oversigt over mine nuværende øvelser jeg kører igennem på halvanden time:

 • Opvarm: Løbebånd (Stigning 12, hastighed 5,8) — 5 min.
 • Ben pres (130 kg) — 4 x 15
 • Squat (50 kg) — 4 x 15
 • Bænk pres (50 kg) — 4 x 12
 • Flyers (10 kg) — 4 x 15
 • Pull Down (60 kg) — 4 x 15
 • Row Pully (30 kg) — 4 x 12
 • Military press (7.5 kg) — 4 x 15
 • Biceps (10 kg) — 4 x 15
 • Multi (7.5 kg) — 3 x 8
 • Mave (egen vægt) — 4 x 15

Mit andet mål er at øge min muskelmasse og dermed min vægt, men det synes jeg ikke går helt efter planen. Tværtimod. Jeg holder stort set samme vægt, og det går mig meget på. Måske skulle jeg prøve med proteinpulver igen.

This entry was posted in Fitness, Helbred, sport. Bookmark the permalink.

One Response to Træning: 10 gange på en måned

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *