Træt af studenterfester nu…

Det var satme skummelt i går… total steneren i et halvmørkt forsamlingshus. Vi prøvede at lave et tårn af øldåser, men Rasmus væltede det (argh!).
Gik hjem ved 11-tiden (det blev lidt for kedeligt synes jeg)… Håber det bliver sjovere i dag. Jeg mødte Per fra 10’ende. Jeg kunne næsten ikke kende ham, han er blevet en del større siden sidst (alstå i bredden *gg*) –> men hans stemme havde ikke ændret sig, så det var ret underligt at se ham igen.

Nå, men jeg har desperat brug for en mobil. Jeg var inde og se på en i går til 600 kr. m. TDC abonement –> Jeg HADER TDC, så den købte jeg ikke… Sylle sagde et eller andet med at jeg måtte få hans gamle m. Orange abonement, så det vil jeg lige spørge om.

Lige nu spiller jeg Unreal Tournament (nørdet eller hvad?). Det er heller ikke det vildt fede “ude-vejr”, så jeg tror jeg bliver inde på mit værelse. Nu jeg snakker om vejr, så skulle det være 39 grader i Spanien nu –> det var min far der ringede i dag og fortalte det. Han ville også lige have flight-nummeret at vide, så hans bror Miguel kan finde den rigtige ankomsthal (det er ikke så rart at vandre rundt helt alene i Barcelonas lufthavn, den er sygt stor!).

Hvis jeg skal være ærlig (som jeg jo altid er…) så har jeg ikke vildt meget lydt til at feste i dag. Det hænger mig efterhånden lidt ud af halsen med de mange studenterfester. Det hele ender bare med at man enten sidder og stener, eller leger flaskehalsen peger på…

ADVARSEL: Du har orm!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *