Ud at se på bunkers…

Morfar og jeg var ude ved bunkerne i dag for at tage billeder. Vejret var perfekt, og vi cyklede derud. Der var kæmpe store skyer på en lækker blå himmel. Der var folk på golfbanen, så vi så nogle ret uheldige skud. En dame skød ud på vejen, hvorpå vi cyklede, så jeg kiggede noget efter hende, så jeg ikke risikerede at få ”en kugle for nakken” så at sige *Gg*.

Jeg fik sat noget reklame for mit web site op på en af de mange bunkers. 2 klistermærker på nogle master. Det kunne være kult, hvis der var nogle folk, der besøgte min side efter at have set dem :D

I morgen tager vi til Blåvand tidligt i morgen, så vi kan være der ved 10-tiden. Jeg skal huske mit kamera og min mac.
Det kunne nu have været lækkert, at bowle lidt mens jeg var herovre… det må jeg have til gode. Jeg glæder mig nu til at komme hjem til Kolding og se, om det hele står urørt i min lejlighed (i hope!).
Det var alt for nu.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *