Ud til den gule bøje… Nej tak!

*Gaab* Har lige stent noget TV (“James Bond – Goldeneye” paa spansk). Stod forholdsvis sent op i dag. Pol tog afsted paa den 4-5 dage lange ekskurtion ved 15:00-tiden.

Cyklede til stranden ved 16:00-tiden og ventede paa Marcel og Adri (som sagde at de ville komme senere) –> Eloi kom ogsaa, og saa var vi ved stranden til klokkem blev ca. 20:30.

Eloi svoemmede ud til en af de gyle boejer, der ligger godt og vel 1 km. ud fra stranden –> det var rimelig sygt, specielt fordi varndet ikke var roligt. Han spurgte om jeg ville med, men jeg fortalte ham, at jeg nemt fik krampe i benene naar jeg var traet –> saa jeg havde ikke lige lyst.

Jeg glaeder mig sgu’ til festivallen d.17-18-19.

Paa onsdag kommer en af Adris venner (Nil) og sover. Saa koeber vi billetterne til festivallen (40 Euro pr. stk.!) –> saa bliver jeg noedt til at bruge nogle af de penge som min far gav mig, og som jeg skal give videre til mor.

Naa ja, Marcel, Adri og Eloi begravede mig i sandet…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *