Vellykket KOMPAN-præsentation

Perfekt dag! Vi var ude ved KOMPAN i Ringe på Fyn for at præsentere vores vinder-projekt endnu en gang… Stemningen var fandme god og de var vilde med vores idé :D Så det kan ikke være bedre jo.

Turen betød at jeg mistede en dag på det nuværende typografi projekt. Det er lidt øv, men så må det blive en af de ting der bliver lidt sjusket lavet…

Har lige set Ice Age –> den har nogle vildt fede characters, så den kan jeg varmt anbefale. Hovedpersonen må næsten siges at være det lille egern-agtige dyr, der passer på sit agern som var det en lille baby, hehe. Den er PISSE-fedt animeret… meget udtryksfulde bevægelser!

Begyndte dagen i dag i fitness med Klavs kl. 06:30 *gab* –> vi kørte vægtene rimelig hurtigt igennem fordi vi skulle være klar kl. 08:00 på skolen til at køre… det var sgu hårdt, men det er fedt at se hvordan jeg forbedrer mig fra gang til gang: kan lægge mere og mere vægt på efter hånden som tiden går.

Efter turen til KOMPAN, var vi ude i den friske regn for at spille fodbold! Det var bare sjovt, men det er det sgu altid! Min form er ret god for tiden så det er lækkert nok. Vi vandt forresten!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *