Vindtæt hue til mit skaldede hovede

Damn jeg kom lidt sent i seng i går (kl. 03:00!), så i dag stod jeg op ved 13:00-tiden.

Det er fordi Sylle og jeg sad og arbejdede på et nyt projekt, som kan gå hen og blive ret stort (og mere må jeg ikke sige, da det kan virke ødelæggende).

Det er lækkert at have weekend efter slid og slæb på skolen. I går (lørdag) tog jeg lige et smut op på skolen for at knokle videre med kompositionerne. De skal være færdige fredag i næste uge.

Da jeg næsten er skaldet, så var jeg også lige inde i SportsMaster for at købe en hue til vinterens bidende kulde. Den er vildt lækker (vindtæt), så jeg kommer ikke til at fryse om ørerne når det engang bliver hundekoldt!

Jeg har ikke sat varme på endnu i min lejlighed, og det vil jeg heller ikke gøre før det bliver alt for koldt.

Oppe på skolen kunne de ikke genkende mig med mit nye hår (eller mangel på samme) –> de siger allesammen at det klæder mig med så kort hår, så det vil jeg da beholde så (jeg kan jo sådan set ikke klippe det på igen jo!).

Hep!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *