100 hænder? Som om!

Her sidder jeg så oppe på skolen når jeg i virkeligheden helst ville sidde hjemme og hvile mig *gab*. Tegner hænder til illustration i morgen og jeg mangler sådan ca., hmmm… 96 fucking hænder man!! Jeg har følgende undskyldning jeg kan fyre af:

“Hey Jes, der sker simpelthen det at jeg får helt uventet besøg af en gammel ven fra… fra Panama, som øøøh, sætter sig på de præcis 100 tegninger af hænder som jeg havde lavet…. og fordi han sveder så meget i røven går samtlige mine tegninger i opløsning. Øv øv sådan kan det jo gå hva’ Jes… hehe…”

Det er sgu alt hvad jeg kan komme på *Gg*.

Til noget helt andet: jeg skal have installeret noget software på min mac så jeg kan regne timeløn ud, så jeg ikke bliver fucking underbetalt af alle… (Takker for åbenbaringen Anders!)

Og så til noget helt andet: Jeg håber ikke jeg er ved at blive syg. Har nemlig følt mig træt og tung i hovedet :s Håber satme det går over når vi skal spille fodbold i morgen :) Har forresten lavet et logo til vores “hold” hehe: DK:FC (Designskolen Kolding Football Club). Det skal på det opslag jeg også vil lave –> som et forsøg på at få flere med ud og røre sig :D

Bare der var nogen jeg kunne spille bordfodbold med nu her…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *