1060 armstrækkere!

Var selvfølgelig ved stranden igen :D hvor jeg ventede på, at Patricia kom (hende som jeg mødte i går). Vi snakkede om lidt af hvert. Hun vil være skuespiller og danser meget… Vi var begge meget overraskede over, at hun kendte Adrià. Sikke lille verden er her i Malgrat de Mar *Gg*.

Men jeg tager i hvert fald til stranden igen i morgen kl. 09:00.

Pol og jeg var også ved stranden efter at vi havde spist. Det var en lækker tur. Vi tog flydesengene med og red afsted på de store bølger. Jeg blev seriøst smadret på et tidspunkt af en motherfucker-bølge!.

Da vi kom hjem, havde Pol glemt sin trøje på straden. Den cyklede jeg hen og hentede, men også for at hente min mobil, som jeg havde opladet hos Elvira (jeg fandt ud af, at hun havde en oplader til Nokia-mobiler heldigt nok).

Nu er jeg oppe på 1060 armstrækkere, og det kan da ses efterhånden synes jeg :D

Jeg vil soooove nu!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *