3 dage til optagelsesprøven på Designskolen Kolding!

Fuuuuck, så er der kun 3 dage til, at jeg rejser over til Kolding til optagelsesprøven til Designskolen Kolding! Bare det at tænke på det får mig til at ryste over det hele (af spænding ikke kramper!).

Gik i seng kl. 00:30 eller sådan noget i går. Kan ikke huske hvad jeg lavede… måske blev min hjerne midlertidigt overtaget af stygge væsner fra rummet eftersom jeg ikke han huske noget fra tidsrummet 00:00 – 00:30 i går nat. Hvem ved.

Jeg skal også snart til at læse til eksamen synes jeg! Jeg har vel en 800 siders historie der lige skal kværnes igennem og så kan jeg ikke finde pensumopgivelserne til idræt. Skrev også en mail til vores idrætslærer i går og bedte ham om at smide det ud på nettet. Det manglede da bare! Nå jo, så skal jeg også have lavet et “grundtræningsprogram” til idræt inden eksamen, så der er meget at se til.

Jeg har foresten fundet en ret cool hjemmeside tegnebordet hedder den, og der kan man uploade side tegninger så andre kan skrive kommentarer til dem etc. Fedt nok!

Sylle og jeg er ved at lave et forum til Cbox… Det er godt nok langt fra færdigt, men det ser ret nice ud efterhånden. Det er bare irriterende, at jeg ikke kan arbejde med det 100% på grund af de eksaminer…

Solen skinner og det er super-cool vejr, og jeg glæder mig overdrevet meget til sommerferien, hvor jeg skal til Spanien og være dernede i lidt over en måned denne gang. Yeeehaa!

Min far ringede for nogle dage siden og fortalte, at jeg godt kunne bo hos Ton & Soci igen lige som sidst. Det er en rigitg god nyhed, for de er de rareste mennesker at bo sammen med.

Nu vil jeg stoppe for i dag og måske fortsætte med at skrive senere. Det ved kun jeg…hehe.

“Hasta luego!”

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *