Adrià & Pol på ekskursion

Adrià og Pol tager på ekskursion med sommerskolen…øøøv!

Stod tidligt op for at spise morgenmad med allesammen. Det var lidt trist. Derefter var der lige noget musik som Adri skulle have med i sidste øjeblik før de kørte afsted til ekskurtionen. Jeg tog nogle billeder af, da de havde deres store rygsække på. Så kørte de, og jeg stod ved porten og vinkede. Nu er der 7 dage uden Adrià og Pol. Ton og Sosier glade for at få lidt fred, men jeg synes det er lidt trist ikke at have dem at lege med mere. Computeren er dog et plaster på såret.

I dag da Ton var på markedet, chattede jeg på jubii. Om aftenen tog Ton og Sosi ind for at se en spansk film i biografen. Jeg passede huset imens.

Adri’s og Pol’s “abuelo” (farfar) ringede pludselig på dørklokken, og jeg sagde at Ton og Sosi ikke var hjemme. Så gik han igen. Senere ringede “abuela” (farmor) og jeg fortalte at Ton og Sosi var i biografen. Da Ton og Sosi kom hjem, sagde jeg at farfar havde været forbi, og at farmor havde ringet.

Jeg har tegnet nogle tegninger til Ton og Sosi, Adrià og Pol. Et sværd, en krigshammer og en bog med magi. Til hver tegning hører en historie. Nu er kl. ca. 23:30 så nu vil jeg gå i seng.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *