Afgang06: Update

Her lige en semi-stor update fra Afgang06 projektet. Jeg har godt nok ikke haft meget tid til at skrive i, så det er sgu’ derfor der ikke har været så mange indlæg den sidste tid – og det bliver endnu værre i de næste par uger tror jeg… Men nu må jeg lige se hvordan tingene flasker sig (HVIS de flasker sig).

I sidste uge kom Boye Pedersen fra Prinfo Kolding lige forbi vores arbejdsplads på skolen. Vi satte ham ind i de ting vi skulle have trykt, og aftalte at tage ud på Prinfo næste dag, for at se hvordan det fungerede derude.
Vi var godt klar over at vi var ude i sidste øjeblik mht. tryk af plakaten og invitationen… Vi burde have inddraget ham fra dag 1 i projektet (som han også selv påpegede). Man lærer af sine fejl…

Jeg har noget halsbetændelse af en slags, så det var ikke just min kop te at cykle ud til Prinfo kl lort om morgene i silende regnvejr – men klarede den da. Det er et ret hyggeligt trykkeri må jeg sige. De havde deres egen lille verden derinde – det var nærmest som et kongerige inddelt i forskellige områder, alt efter hvilken afdeling der var tale om. F.eks. havde den grafiske afdeling deres eget våbenskjold. Ret spøjst.

Foto-sessions af alle afgængere er overstået *pweow*. Det var noget af en udfordring at få billederne og specielt deres statements i hus, men nu har vi alle (stort set). Anders har fundet en del software til fritlægning af billederne, så det skal testes i morgen.

Det har været nogle ret hårde dage op til deadline for print af plakat + invitation. Har mange gange arbejdet til kl. 02:00 på skolen…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *