Alle de skumle bodegaer

*argh* det var eller noget af en underlig bytur i går skal jeg lige love for! Det hele begyndte med at jeg sad derhjemme og i forvejen på skolen havde hørt Niko snakke om at vi skulle på New York om aftenen… Da kl. så blev ca. 00:30 ringede jeg og spurgte hvad det blev til. Han var så på Knuds’ med en kammerat, så vi aftalte at mødes nede på NY 00:45 (det skrev jeg så videre til Anders).

Jeg kom først derned. Det var ikke fordi det svømmede med dejlige piger. Tror gennemsnitsalderen lå på omkring de 45 år *yikes*. Ikke fedt at feste med nogle der kunne være ens egne forældre, hehe.

Well, de andre kom og vi fik et slag pool og da stedet lukkede i den obligatoriske 1 time før morgenåbningen, tøffede vi over på Lanternen hvor der var mere gang i den. Det var godt nok også meeeget gamle folk men det var i det mindste live musik.

For mit vedkommende endte aftenen nede på Tavlen, hvor jeg lige stod i nogle minutter før jeg skred hjem… Jeg fik da set nogle stedet jeg ikke havde været inde på før, men det var bare weird at være sammen med de andre når de var fulde og jeg ikke rigtig havde drukket noget *Gg*. Jeg siger ikke at man skal drikke for at have det sjovt, men min ædrulighed kombineret med besøg på skumle bodegaer er ikke just noget jeg kan anbefale… men så er det da prøvet!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *