Århus igen igen

Jeps, så smuttede jeg lige til Århus endnu en gang, for at ordne lejekontrakten med udlejeren Viggo. Det er ret belejligt at bus nr 5 fra Banegården går lige hen til Stavtrupvej (og så står man af ved Højvangsvej tror jeg vist det hedder). Vejret var heldigvis på min side denne gang. Ikke al det stormvejr tak :p

Viggo var rigtig flink. De andre fortalte at han er gammel tømrer, og at han både har bygget det hus han selv bor i, samt det som han lejer ud. Respekt! Det betyder, at hvis vi har problemer med noget håndværksrelateret, så kan vi bare hente Viggo!

Finn og hans medstuderende sad og læste til eksamen da jeg kiggede forbi. De læser medicin, og jeg skal lige love for at det er noget tungt stof de sad og gennemgik! Finn forærede mig sin microbølge-ovn, så det var jeg ret glad for. Det bliver min første en af slagsen, hehe. Så må jeg hellere passe på, at den ikke kommer til at stå på fryse-pizza hver dag!

Jeg regner med at flytte derop d. 28-29, og så skal jeg ellers have alle de ting klar som jeg skal have med, når Finn kommer med sin trailer. Hmm, jeg regner med at tage flg. med derop:

– Springmadras
– Bord
– Stol
– Standerlampe
– Computer
– Tøj
– Diverse køkengrej
– Toilet-sager

Og så skal jeg have nogle ting ned i depotrummet: bøger og diverse ting jeg ikke får brug for i Viby.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *