Brabrand-søerne

Jeg bor i det skønneste område, så i dag var jeg ude i det gode vejr :)

brabrand_lake_02.jpg

brabrand_lake_01.jpg

Der er et sti-system hele vejen rundt om Brabrand-søerne, som er ideelle til løbere og andre motionister (eller bare til en hyggelig gåtur). Jeg havde min dame-cykel med, men hun tabte desværre sin ene pedal :( øv øv. Nå, jeg må se at finde en cykelhandler så jeg kan få det fikset! Der skal også ny kæde på tror jeg…

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

5 Responses to Brabrand-søerne

 1. It’s better to have a bicycle without a peddle then one without a saddle :P

 2. JoKKe-svin says:

  Not if you’re GAY! HAHA… or a kinky babe :p

 3. Trunde Sjuskebuks-aka-lyuba says:

  uh hu! gik forbi den sti sidste uge !!

 4. Hey! I’m not GAY! Mads was :P

 5. JoKKe-svin says:

  Hva’ saaaaatan lyuba?! Du bor da ikke i området… eller GØR du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *