Brug for træning!

Sidder herhjemme og restituerer efter bytur med Liv, Coco, Topper, Dennis (han går vidst i klasse med dem?) og nogle andre… Det var for KEWL! Havde ellers sagt til mig selv, at jeg ville holde en AFSLAPPET weekend for en gangs skyld! Hmm, 2late!

Begyndte på Republikken (1. salen), hvor vi dog hurtigt drønede videre på Pitstop (det ville Liv helst) –> egentlig også jeg, men nogle ville også på Gøg og Gokke, så efter nogen tid på Pitten, var det ellers på G&G. Fik mine første juleøl på Pitten i år :D Nu er der sgu ikke længe til lækker mad og gaver, wuhu! Hvilket minder mig om, at jeg skal have lavet noget ønskeseddelshalløjsa til M&M (mormor og morfar) und mutter?

Jeg skal seriøst til at gå til noget sport eller træning af en art. Der er godt nok fodbold om onsdagen, men alligevel. Kunne være geil med noget styrketræning. Anders er med på den… “engang” sagde han *gg*. Tror de tager 200 pr. måned i City Fitness med fri adgang hele måneden så… Det er da fair nok! Klavs har et sådant “abonement”, hehe.

Eller så er jeg ikke blevet færdig med min bog om De 10 Bud, som blev fremlagt her i fredags *suk*. Jeg fik god kritik, men det er bare et irritationsmoment, at den ikke lå færdig. Så lige nu sidder jeg og overvejer, om jeg skal smutte op på skolen og få siderne printet –> det er dog lettere sagt end gjort, for jeg vil printe på begge sider… Men da skolen har en FUCKING SKOD PRINTER, som ikke kan printe lige på begge sider, og som tager papiret skævt ind, er det noget af en opgave at finde ud af, hvordan man skal justere dokumentet i InDesign før der printes! *suk*.

Ej, nu holder jeg…

Love til alle vennerne :D //seriøst, I er de bedste!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *