Dalí-musseet i Figueras

Stod op lidt senere end i går (08:30). Ton sagde ved morgenmaden, at Adrià og Pol var sent på den. De går på en sommerskole! Efter morgenmaden kom Joan og hentede mig i bil, og vi kørte direkte til Figueras.

I Figueras var der overdrevet mange biler, og det var en udfordring at finde en parkeringsplads, så vi besluttede os for at parkere langt væk, og gå ind til centrum.

Da vi endelig kom til museet, var der en 100 meter lang kø som vi stod i i lang tid mens vi spiste en is og kiggede på mennesker. Da vi så kom ind i museet var det hele ventetiden værd! Det første der kom vores blik i møde, var Dalís bil. Skørt! Der var rigtig mange genial billeder at se på, og fuck hvor var der mange lækre tøzer!

Efter det flotte museum var vi på et legetøjsmuseum og efter det, gik vi ind i en akvarel-butik og købte nogle gaver til min mor (73 Euro)… Jeg købte også 2 postkort + 2 frimærker til Europa.

Vi skulle have været til Cadaqués bagefter, men klokken var mange og der var langt derhen, så vi kørte til en anden by øst for Girona hvor vi badede (det var koldt men friskt).

Så kørte vi hjem, og jeg viste de billeder jeg tog til allesammen. Så spillede vi computer (Return to Castle Wolfenstein) med Adrià og så gik jeg i seng. Jeg var meget træt.

I morgen skal jeg over til Elvira kl. 11:00 og med Joan på cykeltur til Parafolls, hvor vi skal se på et slot (eller i hvert fald ruinerne af det).

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *