De største bølger jeg har oplevet!

Om morgenen chattede jeg lidt paa jubii og spillede noget Counter-Strike. Da de andre kom hjem sad jeg stadig foran computeren (noerd!). Tog med Adri til stranden, hvor vi moedtes med en en der hedder “Ric” og saa Aimar. Der var de hidtil stoerste boelger jeg har oplevet –> ikke hele tiden, men i perioder kom der et par kaempeboelger, som vi blev smidt rundt i som kludedukker! Jeg kom paa et tidspunkt lidt for taet paa nogle klipper, men det opdagede jeg heldigvis i tide… Adri og jeg var hjemme igen praecis kl. 19:30 –> Vi tog et bad og koerte saa allesammen til Blanes for at se det flotte fyrvaerkeri-show –> det var monsterflot. De havde lavet en speciel effekt med fyrvaerkeriet, saa det lignede at klippen var en vulkan i udbrud… Saa fik vi is og koerte saa hjem. Adri og Pol sov i bilen saa traette var de –> Pol er ekstra temperamentsfuld naar han er traet, saa man skal passe paa med, hvad man siger!

Nu er klokken 00:50, saa jeg staar nok ogsaa sent op i morgen… Jeg havde ellers planlagt at cykle rundt og tage billeder af de gamle huse i byen og andet flot, men nu maa vi se, hvor tidligt jeg kan staa op. Jeg saetter alarmen til 08:00…*gab* Zzzzzzz…

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *