Den FEDESTE aften nogensinde på Pitstop!

Hold da helt fest! Det var bare WEEKENDEN!! Der var indflytterfest hos Liv og Coco, men Topper havde fået den geniale idé at holde noget forfest ude ved ham med lækker mad og et slag pool :D

Anders havde organiseret en indsamling af penge som skulle gå til en grill (indflyttergave) –> den var jeg ude i BAUHAUS med ham for at hente før vi cyklede over til Topper.

Super stemning med velsmagende kødboller og pasta *mums* –> og der var satme meget af det! Min mave var som en spændt ballon efter måltidet… Og så fyrede vi ellers op for diverse ølspil og smadrede hinanden i pool.

Så kom tiden til at vi skulle afsted. Vi havde oprindeligt sagt, at vi ville komme ved en 20:00 tiden, men den var sgu’ gået hen og blevet 22:30 *pis* som tiden den flyver.

Well, vi ankom til indflytterfesten og der var bare mange… og meeeget varmt! God daaamn. Robert (en af Toppers buddies) kendte nogen fra Ålborg som han inviterede over –> to chicks. De kom senere hen på aftenen og de var friske på at tage videre i byen. Det var jeg godt nok også, så omkring 00:30 tiden (tror jeg) tog vi dem med på Pitstop.

De havde ikke været her i byen før, så det var fedt lige at vise dem det bedste disco :D Jeg kunne bare fornemme at det ville blive for lækkert fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, smed de obligatoriske 30 kr og fik stemplet på håndledet. Gled ud på dansegulvet med det samme, men undrede mig over hvor de andre blev af. De forsvandt umiddelbart efter vi kom ind, men dukkede så heldigvis op igen. Og SÅ skal jeg lige love for at det rykkede. En af de to tøser fra Ålborg var den vilde gangster-babe :p Og vi stod seriøst og dansede i 4 timer i træk!! Jeg tror godt nok jeg fik slået rekorden fra sidst hvor Anders og jeg styrede dansegulvet *Gg*.

Mine ALLER-STØRSTE komplimenter til DJ’en. FUCK fuck FUCK han var GULD værd. Det ene fede beat efter det andet. Off-beat musik i verdesklasse, som bare rykkede i benene for vildt! Dejligt mix mellem hip-hop, R&B (MISSY E!) og noget mere poppet, men stadig spækket med rytme!

DJ’en var forholdsvis spinkel og med skæg og hedder måske Jens… (det skrev jeg lige som en reminder for mig selv).

Jeg var sgu den af os der gik tidligst hjem –> kl. 04:00 eller sådan noget. Selv Klavs blev der længere end jeg!! Hva’ saaaaatan!! Hvorfor fanden kan jeg ikke huske hvad folk hedder?! Men hende Klavs og jeg dansede med hele aftenen gav mig sin msn. Jeg tilbød at lave CD-cover for hendes little-bro’ som rapper.

Jeg forstår ikke hvad der sker, men jeg kan ikke blive synderligt fuld længere. Jeg må virkelig bare forbrænde det hurtigt eller noget. Det er sgu ikke sjovt, for det bliver mine byture jo en hel del dyere af…

Anyway, det her var nok en af de SJOVESTE og mest SVEDIGE aftener på Pitstop! Daaaamn, jeg kan slet ikke sige det nok gange. HELT SUVERÆNT!

Okay okay, stopper her. her til morges var jeg lige oppe på skolen. Sendte en sms til Anders og spurgte hvordan det gik, men fik en besked tilbage, godt nok fra hans fon, men det var en anden der havde skrevet det. Der stod noget i retning af, at det var en anden der havde min vens telefon, og at jeg skulle ringe på flg. nr. for at aftale hvor vi kunne mødes og jeg derpå kunne få den udleveret. Det blev ved Koldinghus, så der cyklede jeg op og fik Anders’ fon tilbage, hvorefter jeg cyklede hen til Anders med den i det mest vidunderlige vejr til dato. ‘Kæft det var varmt!! (mindst 23 grader!).

16:00 spillede Klavs, A og jeg fodbold –> “halme” (vi var kun os tre jo). Jeg er godt nok lidt skufftet over de andre… der plejer mindst at være 4 i hvert fald, men her på det seneste er det stort set kun os tre… *suk*. Men det var bare fedt alligevel. Helt perfekt vejr. De var godt nok sølle at spille med, dem med deres tømmermænd. De var jo først kommet hjem ved 06:00-tiden fra Pitstop: Shit siger jeg bare…

I morgen tager vi i fitness, så jeg vil lukke og slukke for strømmen af bogstaver :)

Nighty night biaaaaatches!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *