Star Wars Episode III – Så er den set!!

Star Wars Episode III – Revenge of the Sith!! Hvad mere skal jeg sige?! Jeg har just nu været inde og se den i Biocenter Kolding med vennerne, og hvilken film! Jeg er lykkelig for at Klavs i går lånte mig Episde II. Der kan man virkelig se Anakin Skywalkers udvikling og langsomme forfald… Episode III fortsætter den udvikling på smukkeste vis og man sidder med en fornemmelse af, at alt hænger sammen hele vejen igennem samtlige film i Star Wars sagaen (hvilket det jo også gør!).

Man nærmest drukner ide majestætiske scenarier i hvilke vilde kampscener og intense, romantiske og rørende scener udspiller sig. En rejse rundt i et fremmed, men alligevel så genkendeligt univers som leder tankerne hen på ens barndom, da de første Star Wars film udkom dengang… *suk* Med Episode III er cirklen sluttet på en måde, som ikke kunne have været lavet anderledes. Tak George Lucas, for endnu en perle i verdens skattekiste af film!

Der var bare stemning for alle pengene. Anders og jeg tog i centeret tidligere end 21:30 (hvilket var det aftalte mødetidspunkt) for at gå rundt i centeret. Var i Bilka for at købe en ordentlig røvfuld slik til biffen –> det er jo altid så fucking dyrt inde i selve biffens candy shop!

Så her da jeg kom hjem lagde jeg mærke til at de festede inde ved siden af, så jeg gjorde lige opmærksom på, at jeg skulle tidligt op i morgen og om de ikke kunne dæmpe musikken en anelse… så faldt jeg i snak med min nabo. Hun er sgu meget sød –> Signe tror jeg hun hedder, og studerer sprog og handel på Syddansk Universitet tror jeg det var… fuck jeg er dårlig til at huske *argh*. Men hun er i hvert fald 20 *s*.

Næste gang hun har fest vil jeg da lige se om jeg kan være med… hun inviterede i hvert fald :) Jeg fik også lige afklaret med hende, at de kyllinge-lyde som hun måske har kunnet høre, har været mig og Anders der har været ved at optage dem til diverse projekter… skummelt men sandt, hehe. Bare lige så hun ikke tror jeg er en eller anden “nut case” der render rundt i min lejlighed og leger høne mens jeg basker med vingerne *lol*.

I morgen 07:00 tager jeg i fitness med Klavs –> måske er Anders med, I dunno? Det skal i hvert fald blive godt lige at strække de efterhånden veltrænede muskler :) Det var vildt god træning sidst i hvert fald.

Ellers så står den på mere undervisning med vores lærer til video-forløbet… En lærer som ikke formår at kommunikere opgaver klart og veldefineret til sine elever… Hun er ikke just den bedste lærer for at sige det meget mildt. Well, det vil jeg ikke snakke mere om, da det stort set har været det dominerende samtaleemne mellem os ovre i kantinen på KUC og i fritiden… Synd for læreren, men hun er sgu’ selv ude om det!

Jeg bliver nødt til at sove nu… hvis de ikke skruer ned for bassen nedenunder, så må jeg derned igen for anden gang. De spiller fandme højt. Det er sgu’ da torsdag for helvede. Folk skal op i morgen!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *