Design:Startup (DOK 54)

Det meste af dagen havde vi Task Force med Jeppe. Vi lagde ud med at følge op på netværks-skemaet som vi fik udleveret af Torben Krogh. Jeg udfyldte det så godt jeg kunne ud fra kontaktbogen på min mobil. Jeg havde fuldstændig glemt mine logins til både LinkedIn og Facebook, så jeg måtte køre på min (rustne) hukommelse + mobilen!

Vi delte nogle gode netværks-sider med hinanden:

danskdynamit.com
linkedup.com
amino.dk

missingink.dk

Efterfølgende havde vi mulighed for at diskutere eventuelle frustrationer vedr. vores opstart. Jeg føler nu at vi har en løsning på, hvordan vi konkret kan gribe arbejdet an. Det handler sgu’ om at “tage det der ligger lige til højrebenet!” som Jeppe formulerede det – d.v.s. lave det man er god til (i hvert fald i begyndelsen) og så senere evt. udvide det med noget andet.

Der er stadig nogle formuleringsmæssige udfordringer mht. vores koncept, men det er bare et spørgsmål om tid før det også falder i hak (især efter de ting vi har fået at vide / erkendt de sidste par dage). Forhåbentlig kan samtalen med vores vejleder i morgen på skolen også føre til nogle åbenbaringer :)

Efter frokost kom Thomas Brinch-Møller fra DOK 54 forbi. Han præsenterede kort sig selv og firmaet, hvorefter vi havde mulighed for at fyre en masse spørgsmål af. Det var spændende at høre ham fortælle om sit samarbejde med kollegaen Jacob Møller Lund, og hvordan de får det til at fungere sammen. Det er i hvert fald meget relevant for Anders og jeg kan man sige.

Thomas kom med en række gode råd / tips som jeg fik fyret ned i min notesbog. Han nævnte også en blog som DOK 54 har oprettet – “Store og små tanker fra en designvirksomhed på landet”. På den måde har deres kunder mulighed for at komme tættere på personerne bag DOK 54.

Nå ja, vi talte også om at navnet “Kolding Erhvervsråd” har en lidt kedelig klang. Man kan ikke undgå at tænke på gamle og gråhårede mænd når man hører det :) men det er nu en god idé at blive medlem.

This entry was posted in Afgang 08. Bookmark the permalink.

3 Responses to Design:Startup (DOK 54)

  1. Pingback: Design:Startup « DesignBloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *