Dimission og paaarty

lyuba-student-01

lyuba-student-02

lyuba-student-03

Det har været en rigtig god og solrig weekend! Min kæreste fik sit studenterbevis ved dimissionen på HTX, og jeg var så priviligeret at være med :) Jeg sad hele tiden og mindedes min egen dimission og de fester vi havde efterfølgende. Åh de minder… Jeg fik også hilst på Camilla Mau den dag (en af Lyubas veninder som jeg skulle have haft mødt for længe siden).

Efter dimission var vi lige hjemme en times tid, hvorefter vi (efter lidt besvær med busserne) tog ud til Harlev hvor Mads holdt fest ude i et telt i haven. Der var god studenter-stemning, kanon mad og meget underlige drinks :o Alexander og jeg skal forresten færdiggøre vores episke “Battle of pull-ups”, som på uretfærdigvis blev afbrudt af bussens ankomst, da vi allesammen skulle ind mod byen sidst på aftenen.

Søndag var vi et smut forbi Tine til kaffe og kage (nachos, jordbær, is og sodavand) og en sprælsk langhåret kanin, som løb rundt ude i haven hehe. Mega sød. Den havde næsten længere hår end Thien :p Jeg tog hjem til Kolding derfra… og nu savner jeg allerede min pige. Det er godt at vi snart ses igen til telttur nr. 2 i Faaborg her i næste uge (onsdag til lørdag/søndag). Det skulle blive hedebølge!

This entry was posted in fest, Forhold, Social, Venner. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dimission og paaarty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *