Tre-retters menu

Tilbragte størstedelen af dagen i køkkenet med at fremtrylle en tre-retters menu: saltbagte kartofler med rygeostcreme og dild. Tandoori-kylling med basmati-ris, mango chutney og rå kål med lime. Chokolade-mousse med granatæble kerner, appelsin, mynteblade og canadisk ahorn-sirup. Mums! Det var absolut al tiden værd :p

This entry was posted in Forhold, Gastronomi. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tre-retters menu

  1. EN says:

    Hold da op! Og her går en anden en og vælter en dåse makrel ud over et par stykker rugbrød. Tilsat lidt akrylmaling og skyllet ned med en tequila!

  2. Jokke-svin says:

    @ EN — Man skal ikke undervurdere dåse-makrel. Specielt ikke hvis man topper den med mayo og purløg, eller går hele vejen og smider et par æg ovenpå. Akrylmaling lyder dog ikke videre lækkert.

  3. Line H says:

    mmmh det var bare en vidundelig tre-retters menu! Du får 5 stjerner af mig! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *