Genskabelsen af en salat

Jeg fik verdens bedste salat i Spanien med min far, og nu hvor jeg er kommet hjem, forsøgte jeg i dag at genskabe den med samme ingredienser — hvoraf min far havde købt nogle af dem: en tyk balsamico eddike samt jamón york. Det sidste fandt jeg i Føtex: iceberg, pinjekerner, champignon, gedeost, lidt grov toast og røde druer. Den tyktflydende balsamico de modena er virkelig lækker og kan pifte enhver salat op. Ristede kødet på panden som bacon. Skar små trekanter af grov toasten ud, ristede dem og lagde smp stykker gedeost på dem og lagde dem ind mellem resten af ingredienserne i salaten. Pinjekerner kommer virkelig til deres ret når man rister dem, og sammen med alt det andet, gjorde de virkelig salaten lækker. Mums.

This entry was posted in Gastronomi. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *