Don Quijote med far & mor

Op kl. 07:30 og ned til morgenmaden. Skulle ikke have bacon eller æg denne gang…

Strandtur (selvom det faktisk var overskyet) –> det er sgu’ da ufatteligt at det lige skal regne når vi er hernede!! PIS! Well, var på Don Quijote med far & mor… Senere kom Oriol (han sad med sine venner). Og så kom Anna (konen til en af min fars afdøde venner, som hed Joaquim lige som jeg) –> jeg er opkaldt efter ham. Enten skulle jeg hedde Joaquim eller Anna (hvis jeg var blevet en pige). Eva var der sammen med sine to døtre og vi spillede pool, bordfodbold og dart.

Min mor tog hjem, men vi fortsatte i byen. Hen på en engelsk pub, hvor jeg fik en stor Guinness og en bikini. Så gik vi hen og fik Shawarma, og så ville jeg ellers bare sove.

Hjemme ved 02:00-tiden.

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *