Eksperiment med én halvcirkel

Dette mønster har jeg lavet med én enkelt halvcirkel og dette plug-in. Mulighederne er uendelige!

Grunden til at jeg skriver så sent er, at jeg ikke kan falde i søvn. Der lød en luftalarm omkring midnat fordi der åbenbart er gået ild i et forbrændingsanlæg her i området. Jeg er har nemt ved at blive nervøs omkring sådan noget, så jeg kunne ikke lige falde i søvn. Nu er klokken dog ved at være så mange, at jeg nærmest ikke kan holde mig vågen længere, så jeg tror jeg kalder det en dag…

Der kommer mange flere mønstre fra mig i fremtiden. Stay tuned and say tuna :)

This entry was posted in Eksperiment, Grafisk Design. Bookmark the permalink.

4 Responses to Eksperiment med én halvcirkel

 1. Nikolai Lander says:

  Tuna! I want. Atjuuuu! Halsbetændelse.
  Røg-lugt i hele værelset. Føj. Tuna!
  Jeg vil ha mønster-plug.in! Nu! Tun!

 2. Jokke-svin says:

  Jeg har sendt dig en mail din røgdykker ;)

 3. Melvin says:

  Did you make that one with the cool illustrator plug-in you showed us before?

 4. Jokke-svin says:

  Melvin –> Yes I did :) Just by using one half-circle and one of the reflection presets. Are you planning on playing around with the plug-in maybe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *