Eksperiment med én halvcirkel

Dette mønster har jeg lavet med én enkelt halvcirkel og dette plug-in. Mulighederne er uendelige!

Grunden til at jeg skriver så sent er, at jeg ikke kan falde i søvn. Der lød en luftalarm omkring midnat fordi der åbenbart er gået ild i et forbrændingsanlæg her i området. Jeg er har nemt ved at blive nervøs omkring sådan noget, så jeg kunne ikke lige falde i søvn. Nu er klokken dog ved at være så mange, at jeg nærmest ikke kan holde mig vågen længere, så jeg tror jeg kalder det en dag…

Der kommer mange flere mønstre fra mig i fremtiden. Stay tuned and say tuna :)

This entry was posted in Eksperiment, Grafisk Design. Bookmark the permalink.

4 Responses to Eksperiment med én halvcirkel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *