En hel uge!

Jeg har ikke været specielt aktiv på bloggen her på det sidste, men jeg har også en rigtig god forklaring: min dejlige kæreste har været på besøg hele ugen, og vi har nydt det pragtfulde vejr, spist is, set film, lavet god mad, kysset og krammet, shoppet, gået ture, været fjollede, kysset og krammet, tegnet, sovet, MANFREDI ASTI, snakket, jordbær, fyrfadslys, tænkt tanker, lassagne og Champions League finale, slappet af, taget en lur, arbejdet kysset og krammet og meget meget mere :)

This entry was posted in Forhold. Bookmark the permalink.

2 Responses to En hel uge!

  1. Lyuhala says:

    One more time!
    Jeg er klar på at prøve igen, især det med at kysse, kramme og spise is. ;)

  2. EN says:

    Misundelsesværdigt. Jeg kan ikke engang finde en ordentlig kæreste, suk, suk….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *