Fødselsdagsfest hos Astrup :D

Hello… Tog hjem til Faaborg i går (fredag) for at være med til en slags klassefest/fødselsdagsfest hos Astrup.

Det var totaaal nice at se dem allesammen igen –> og når jeg siger “allesammen”, så er det fordi de stort set var der allesammen, hvilket gjorde det hele mere sjovt.

Fik dog købt lidt for mange øller end jeg drak (det er en “dårlig” vane, hehe).

Efter lidt pokerspil (om tændstikker) smuttede nogle af os over i det nye bowlingcenter og partybowlede i to runder –> jeg fik 2 tredjepladser (jeg plejer sgu’ at spille bedre, men jeg ved ikke lige hvad der skete for mig, d’oh!).

Mig og Rasmus tog et slag pool inden bowling –> det gik også fint, indtil jeg knaldede den sorte ball for tidligt! Vi tog også et spil efter bowling, men der var det Rasmus der kiksede –> den sorte ball smuttede i det forkerte hul… OG JEG VANDT!!!

Hen ad 02:30-tiden tog i hver til sit. Jeg spadserede hjem fra bowlingcenteret under den friske, råkolde vinternat…
Derhjemme gik jeg lige på hovedet i seng, efter at have sagt hej til mor (jeg var jo taget direkte til festen efter at jeg kom til Faaborg)…

Hvad sker der mere? Jo, i morgen (søndag) smutter jeg op på skolen ved middag for at installere noget lys i en model jeg har bygget. Der kommer billeder og nærmere forklaring, når den tid kommer…

På mandag begynder det helt store projekt “Non media specific”, hvor vi selv skal formulere en problemstilling og udarbejde et produkt derudfra… mere ved jeg ikke på nuværende tidspunkt, og det er der heller ikke mange af de andre der gør, så vi er edderspændte (og nok lidt nervøse) –> og så er der ikke så forfærdelig lang tid til, at vi rykker op på linierne (undertegnede op på “Grafisk Design & Illustration” på 3.sal) Weeee!

Hep!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *