Første gang i stadion!!

Hjemme fra Faaborg igen, hvor jeg lige var ovre en uge.

Fejrede mors fødselsdag i går og vi var i biffen for at se “Sin City” (måske ikke det helt rigtige valg af film når ens mor er med, men rent visuelt er den vildt lækker at se på).

Her til morges læste jeg så lige en besked fra Per-mand fra gym som inviterede til fodbold (Odense stadion) hvis jeg stadig var i Faaborg –> så jeg pakkede, sagde farvel til mor og sprang på bussen til Odense, hvor jeg mødtes med Per og så tog vi ellers op til Holmstrøm og fik en lille en.

Det var jo første gang jeg nogensinde havde sat min fod i et stadion, så jeg var spændt på hvordan oplevelse af at se en kamp “live” ville være… Det var den fedeste oplevelse, daaamn. Der er bare et eller andet specielt ved at stå og skråle sammen med flere tusinde andre mennesker *AAAAARRRRR!*. Og OB vandt jo 2-1 over AAB, så det kunne ikke være bedre :D Ved første scoring fra OB’s side var jeg på vej ned for at pisse, og på halvvejen så jeg de scorede, så jeg måtte lige holde mig for at juble *LOL*. Ved deres anden scoring, løftede Per mig op i luften! Choooock *g*. Well, efter bold smuttede jeg hjem til Kolding… men blev nødt til at tage bussen fra Middelfart resten af vejen pga. problemer med sporet *suk*.

Men nu er jeg da hjemme :)

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *