Faaborg inden St. Petersborg

Så fik jeg endelig mulighed for at rejse et smut til Faaborg inden jeg rejser afsted til St. Petersborg i to uger. Der er mange ting i lulften lige for tiden. Projektet med Afgangsmaterialet fylder mest i mit hovede lige nu. Der er ikke mange stunder hvor jeg ikke tænker på det… Af en eller anden grund har jeg på fornemmelsen at det nok skal blive vildere. På nuværende tidspunkt er vi kun i skitse- og idéudviklingsfasen. Det er vigtigt at vi får selve konceptet og hvordan det skal tage sig ud rent visuelt og æstetisk inden jeg rejser afsted (Så Anders ikke sidder og laver noget jeg ikke vil kunne stå inde for når jeg kommer hjem igen!). Senere når han tager til Kina bliver det mig som kommer til at sidde alene med projektet, og det kommer til at være på det mest “kritiske” tidspunkt… Håber på det bedste. Én ting er i hvert fald sikker: jo tidligere vi får styr på konceptet jo bedre!

Mht. GUE’en (Grunduddannelsens Eksamensopgave) så føler jeg at det er overkommeligt, på trods af alle de andre ting der skal laves samtidig! Vi sad og fik skrevet en masse ned til projektbeskrivelsen, så det er jeg lettet over.

Damn jeg er godt nok træt i dag. Træt på den irriterende måde. Som om nogen har strukket mit ansigt ud så det nu hænger i dovent og energiforladt. Jeg hader at have det sådan, men jeg fik heller ikke megen søvn i går nat. Vendte og drejede mig i sengen konstant. Som om jeg ikke kunne ligge stille i 5 sekunder af gangen. Nu hvor jeg er kommet til Faaborg, håber jeg at jeg får en god nats søvn. Det har jeg vildt meget brug for.

Den plakat jeg har lavet er næsten klar til at blive plottet. Jeg har dog ikke arbejdet på den i et godt stykke tid nu. Der mangler kun at blive tilføjet lidt “dirt” til hoved-illustrationen og så nogle credits et sted – måske i bunden til højre…

Nå ja. Gik en dejlig solskinstur langs vandet med mor, som tog dette billede:

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *