Fart over feltet!

Der er godt nok sket ting og sager i dag (hvoraf nogle jeg desværre ikke kan nævne!). Well, hvor skal jeg næsten begynde?

Scott nævner mig endnu engang på sin blog :D

Designskolen Kolding har embedded dokumentaren på deres side :D

Den widget jeg installerede til min blog for nogle dage siden, er virkelig begyndt at give nogle udslag. Jeg håber det rent faktisk er besøgende og ikke bare bots…

Og af andre nyheder kan jeg fortælle min gamle buddy fra Faaborg Gymnasium Christian Borch har spurgt om jeg kunne lave et logo til deres kompagni, til når de skal i kamp. Det sagde jeg ja til. Fedt at lave lidt bad ass grafik engang imellem :p Han lovede at tage en masse gode billeder af trykket “i brug” i Irak eller hvor de nu skal hen næste gang.

This entry was posted in Dagligdagen, Designskolen Kolding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *