FILM: Fabuleux destin d’Amélie Poulain

Uuuh, jeg har lige set filmen “Fabuleux destin d’Amélie Poulain” hvorved jeg fik tilføjet en sand perle til min yndlingsfilms-østers (for lige at køre metaforen helt ud, hehe).

For det første er den vildt lækker at se på mht. farveholdningen i filmen. For det andet får den en til at tænke over, at hvis man sætter sig det for, kan man virkelig ændre folks liv til det bedre… så længe man ikke glemmer sit eget liv. Alle personerne i filmen er originaler og instruktøren har begået en sand geni-streg i sin måde at skildre disse personers personligheder og baggrunde på! Jeg kan blot sige: se filmen… se den flere gange. Selv har jeg kun set den den ene gang her men jeg tør vædde på, at der dukker endnu flere sjove detaljer frem næste gang jeg ser den.

Skal heller ikke for sent i seng da! Hov, det er vist for sent allerede.

Havde godt nok mere på hjerte men slutter nu…

Vender stærkt tilbage :D

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *