LOMO is here!

Oh jeg glemte at fortælle, at jeg modtog mit Lomo Compact Automat i fredags! Jeg har allerede taget omkring 17 fotos, og jeg kan næsten ikke vente med at få dem fremkaldt!

Der er blevet ansat en ny foto-ansvarlig på skolen, så ham har jeg tænkt mig at hive fat i og høre om han kan hjælpe mig med cross-processing af mine fotos, når jeg har taget hele filmen – det er forresten ganske almindelig 35 mm film det bruger.

Puha, det var ellers ret svært at sætte filmen i kameraet. Jeg er stadig ikke sikker på at den sidder korrekt i, men den tæller fotos hver gang jeg trækker det op, så jeg må da have gjort det på den rigtige måde. Det ville satme være ærgerligt hvis jeg har fyret løs på samme stykke af filmen…

Det er meget sjovt at man ikke kan se det billede man har taget. Det er jeg jo så vant til fra digitalkameraer med display på bagsiden og det hele, men med et Lomo kan man aldrig vide hvordan ens foto er blevet før man får det fremkaldt!

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to LOMO is here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *