Forældreaften på Den Engelske og RIGTIGE håndtryk

Okay, jeg burde være kommet hjem fra træning nu her, hvis jeg da overhovedet var taget til træning! Det skyldes byturen i går…

Tog ned på Den Engelske for at få nogle øller med Allan, Ole og Anders… Det var et regulært pensionist-træf dernede –> ikke så fedt at sidde med en fornemelse af, at være til forældreaften *Gg*.
Og “DJ’en” (hvis man kan betegne ham som det) talte ind over musikken, men hvad der burde have været ord, kom ud som en krypteret masse af bla bla bla, det var lidt sjovt faktisk :)

Skød tre Guinness ned i halsen og så smuttede vi ellers på Garagen, hvor vi kun lige nåede at få én øl før de lukkede. På vej ind viste Allan mig den plakat som jeg havde lavet –> den var hængt op i vinduet på Knud’s Garage *WUHUU* jeg er rimelig godt tilfreds med den… på et eller andet tidspunkt skal jeg lige over til Martin og hente nogle eksemplarer (og de har også modtaget de fejlfri flyers nu).

Da Garagen lukkede var næste stop Republikken… men jeg skulle lige ind og have en pizza sandwhich i Buffalo først –> lidt irriterende at man ikke må tage mad ind på Republikken, men på den anden side er det fair nok…

Søren Grønning var sgu’ inde på Republikken, og snakken faldt på en øl-flaske som e-types har designet label til… den var sgu ret lækker!

Og snakken faldt også på, hvordan man skal give et rigtigt håndtryk! Jeg har åbenbart klemt alt for hårdt ifølge de andre, så de lærte mig lige, at det ikke er en “styrke test” at give et håndtryk *Gg*.

Gik hjem efter Republikken og det samme gjorde Allan. Anders smuttede med Søren (på Luca?).

Jeg havde sagt at jeg ville til træning næste dag, men da min alarm ringede 09:30 (som jeg havde sat den til) kunne jeg konstatere en hovedpine som på richter-skalaen ville have ligget på omkring 4… så jeg indså, at det nok ikke ville være hensigtsmæssigt at træne i dén tilstand. Øv! I går var jeg ellers vildt hooked på det… Det må blive i morgen tidlig så. Ingen fest i aften!!

Jeg tror jeg vil dedikere dagen til at tegne… arbejde på mit eget logo og sådan.

Og så lige en bøn til himmelen: “Skid nu lige noget sol ned mellem de fucking skyer der!!“.

Jeg ville ønske danmark lå på ækvator lige nu…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *