Forberedelse til bedømmelse

Undskyld den noget bratte afslutning i går, men jeg skulle vist noget… Nå ja, jeg så film med gutterne: “The Football Factory” –> Helt suveræn film. En must see hvis man er til film som “Snatch”, “Trainspotting”, “Lock, Stock and Two Smoking Barrels” etc.

Vi så den imens vi kværnede nogle øl ned. Jeg er bare forelsket i den engelske arbejder-klasse accent. Den lyder tumpet, men det føles bare godt at snakke med den. Svært at forklare…

Efter som jeg skal til eksamen i morgen kl. 09:00, så har dagen i dag stået i forberedelsens tegn. Jeg har satme også udnyttet tiden godt føler jeg. Har brændt samtlige projekter (lige undtagen fritids-projekterne) og smidt labels på dem jeg viser til eksamen.

Så har jeg heldigvis fået Anders med på at jeg måtte få det lille lokale. Jeg havde det store forrige semester, så jeg havde rimelig meget lyst til at have det lille denne gang. Så kan jeg også udnytte rummet bedre føler jeg.

Er lige kommet hjem fra de sidste (næsten de sidste) forberedelser. Jeg har hængt det op der skal hænges op: “Det Gode & Det Onde” projektet og “SOS-Børnebyerne” kampagne plakaten.

Derudover har jeg testet alt det tekniske: om min film kan vises godt nok på projektoren, om der kommer lyd på, om jeg kan åbne de nødvendige filer.

Jeg har gjort det således at jeg har lavet en mappe på skrivebordet med alt det jeg skal vise, så behøver jeg ikke ligge og rode med de mange CD’er. Det er alligevel lidt ærgeligt, da jeg har lavet nogle ret sweet-ass labels og jewel case designs til CD’erne, men jeg lægger dem frem og gestikulerer over mod dem så de kan se på dem, hehe.

Lige så varm og fugtig dag som i går –> LOVE IT, YEAH! Et eller andet sted håber jeg ikke det bliver lige så varmt i morgen. Jeg tror ikke lærerne kan holde til det, hvilket måske går ind i påvirker deres dømmekraft.

Måske er det lidt dumt, men det kunne være sjovt at prøve at forudsige karaktererne. Her er mit bud på hvad de siger (KOMPAN har jeg jo fået karaktér for):

  Det Gode & Det Onde – B
  KOMPAN – A
  Perspektivtegning – D
  Corporate Identity – A
  Typografi – C
  Film – A

Som det fremgår, så frygter jeg godt nok perspektiv-tegning. Jeg mangler jo min tre-punkts perspektivtegning, så det ved jeg ikke helt hvad de siger til. Det bliver spændende. Well, mht. “Corporate Identity” og “Film” så bliver jeg rimelig skuffet hvis ikke de synes det er lige så godt som vores undervisere synes!

Jeg har sendt en mail til Lene hvori jeg spørger om hun ikke kan kopiere vores underviseres udtalelser, så vi kan vise dem til eksamen hvis de giver en helt modsat karaktér. Jeg håber Lene har det klar i morgen i hvert fald (hvis det overhovedet er noget vi må?).

Okaaaaay, lige nogle ting jeg skal huske når Anders har været oppe:

  – Jeg skal have skitserne fra film-forløbet ind i min mappe
  – Bird Boy masken skal jeg have ind på bordet
  – Højttalerene skal sættes til og testes

Nu må jeg hellere smutte i seng, da jeg tager forholdsvis tidligt op på skolen. Skal tage billeder af lokalet med Klavs’ cam som jeg lånte i dag… det har jeg sat til opladning i lokalet på skolen… Håber ikke det overopheder og smelter og starter en kæmpe brænd på hele skolen så samtlige projekter går op i røg!! –> okay, det var lige et mareridt jeg skulle lufte der *Gg*.

Uha, så har jeg sommerferie i morgen. Det bliver helt underligt ikke at være på skolen hver dag. Hmm, det vænner jeg mig nok til. Glæder mig for hårdt til fußball i det grønne, øl øl øl, totaaaaal afslapning, fitness, Faaborg, Fanø, (spanien?) og hvad der nu ellers kommer af festivitas her i Kolding…

Kryds fingre for mig i morgen kl. 09:00 alle I hash-bananer derude!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *