God bedømmelse :D

Argh damn, nu glemte jeg at hente mit papir med mine karakterer på! –> det må blive i morgen så…

Jeg var til BEDØMMELSE i går og det gik satme godt! Vi er en slags forsøgskaniner med et nyt karaktérsystem (A, B, C etc. lige som i USA). Jeg havde heldigvis ingen hængepartier, som jeg havde frygtet. Det er ikke så fedt at skulle arbejde på dem ved siden af de andre projekter synes jeg. Når jeg har hentet papiret i morgen, så skriver jeg lige mine karakterer i diverse grupper her.

Jeg holder måske hattefest oppe ved mig denne weekend, ved det ikke. Det bliver den første fest jeg så afholder i min nye “crib” *Gg*. Så skal jeg have min survival / jungle hat på, yeah!

Tingene mht. Knuds Køkken begynder også så småt at falde i hak. Jeg modtog en mail fra lasertryk.dk om, at de ville sende flyers + menukort i går, så det modtager jeg forhåbentlig snart :) Så er det eneste der mangler blot de 100 plakater, hvorefter jeg kan give Offer hånden efter godt samarbejde og så kan jeg få min betaling.

Nu skal jeg lige på biblioteket og finde en bog om gammel arkitektur samt en om nyere arkitektur… Det skal jeg bruge i næste uge, hvor vi har udviddet rummelig skitsering med Peter De Vroom, yeah!

C’yall

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *