Good Times In Aarhus…

Som nævnt i forrige indlæg så hoppede jeg på toget til Århus efter fredagsbar / Lanternen. Toget gik 01:00, så jeg kunne lige nå hjem og pakke en lille smule – selvfølgelig IKKE varmt tøj, hehe (I blame the Fishermans!).

Lørdag var jeg med Lyu til julefrokost arrangeret af hendes veninde Anna. Det var ikke mange stoppesteder fra Lyu’s hus – og godt det samme, for det var sgu ikke det pæneste vejr…

Det var en hyggelig lille begivenhed med go mad. Jeg havde dog regnet med mange flere mennesker, men hvad fanden. Sad og snakkede med et par: Louise og Martin. Det var kanon flinke, og vi kom vidt omkring rent emne-mæssigt kan man roligt sige. Fra ekstremsport til politik og til sidst en del snak om diverse militær-aktiviteter.

Camilla og Søren kom lidt senere og gjorde os ved selskab, og så fik jeg fandme hands on på den famøse iPhone for første gang, og for SATAN hvor er den fed! Det er den mest lirede gadget jeg har set til dato! Punktum.

Efter den lille julefrokost fik vi lift ind på strøget af Camilla og Søren, og så viste Lyu mig Århus’ berømte “stjernetæppe” – en juledekoration bestående af mange MANGE lys, der strækker sig et godt stykke ned ad strøget. Det giver en helt speciel stemning, og vi tog noget video som jeg efterfølgende lagde musik til, for at genskabe det humør jeg var i. Her er nogle uddrag fra videoen (klik på dem, for at se den på YouTube):

goodtimesaarhus_01.jpg

goodtimesaarhus_02.jpg

This entry was posted in Århus, fest and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *