CoD4 MW. Dual Layer DVD’er.

Yes! Andet forsøg på at installere Call of Duty 4 lykkedes. Første gang var der en fejl hen mod slutningen af installeren, men nu kører lortet sgu’ – og over AL forventning. Det kører fuldstændig glidende i de vildeste scener med ild, vand, regn osv. Det er utroligt. Overdrevet fedt spil med meget intens action :p

Jeg står satme og mangler nogle Dual Layer DVD’er som jeg kan brænde billeder, programmer osv ud på. Jeg er ikke 100% tryg ved at have ALLE mine fotoalbums liggende på min eksterne disk, så det kunne være top notch at fyre noget af det ud på Dual Layer DVD’er som der vist kan ligge omkring 8 GB data på (normale DVD’er er det 4,7 GB).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to CoD4 MW. Dual Layer DVD’er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *