Yay, fandt min cykel

Da jeg kom hjem fra Århus i søndags, opdagede jeg at min cykel ikke var at finde nede ved cykelstativerne. “Hvor hulen er den blevet af” tænkte jeg, og begyndte langsomt at finde på en række teorier om, at den russiske regering måske havde fået fingrene i den, og benyttet den til at smugle radioaktiv plutonium i… den tanke faldt dog hurtigt til jorden, da jeg fandt min cykel på stationen. Låst og intakt.

Efter fredagsbaren (i fredags!) var jeg åbenbart cyklet til stationen for at kunne nå 01:00 toget til Århus – og jeg har åbenbart været alt for fuld til at kunne huske det. Lidt ubehageligt at tænkte på faktisk.

This entry was posted in Århus, Dagligdagen, fest. Bookmark the permalink.

2 Responses to Yay, fandt min cykel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *