Grækenland vandt EM 2004

Så blev det fandme’ Grækenland der løb af med pokalen til EM 2004! Det var der bare INGEN der havde regnet med (inklusive mig). Well, jeg er da glad på deres vegne, selv om jeg nu holdt med Portugal –> de var trods alt værtsnationen og de slog Spanien, så de måtte også gerne have slået de græske bæster *Gg*.

Jeg har aftalt med mormor og morfar, at jeg tager hjem onsdag. I overmorgen tager vi allesammen en tur til Blåvand for at besøge nogle der hedder Ruth og Svenning. Dem bowlede vi med sidste gang jeg var herovre… de er sgu’ gode folk :)

En der hed Alda kom forbi, lige da morfar og jeg skulle til at se EM finalen. Jeg fik givet hende nogle af de stickers med jokke-svin.dk –> så håber jeg hun sætter dem op nogle steder og spreder lidt gratis reklame for mit web site, hehe.

This entry was posted in Fanø, Rejsedagbøger. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *