Hvor er det groteskt?

Fik sgu’ okay lækker mad i dag.

Olé from das Schule inviterede på Monty Python og Police Squad og det var jeg satandælme med på! Jeg havde jo også noget Whiskey-sauce tilbage fra sidste gang. Denne gang lavede vi den med RIGTIG, ÆGTE FLØDE!! (han havde godt nok frosset fløden ned i en isterninge-pose *Gg*).

I dag gik jeg rundt i byen og på havnen og tog billeder at bogstaver. Det var fandme svært at finde antikva-skrifter… de fleste bruger grotesk skrifter til skilte, logoer etc., så det var begrænset hvad jeg fandt.

Fuck hvor er der nogle gode motiver nede på havnen/industriområdet. Det hele er slidt ned og der er de flotteste farvenuancer… F.eks. tog jeg et billede af en helt gul mur, hvor malingen skallede af… Der er helt sikkert nogle billeder jeg kan bruge til min publikation.

Lige nu sidder jeg og arbejder med den såkaldte “pixel-art” –> dvs. meget små billeder på computeren. Jeg laver frimærker til brug på re-designet af mit nuværende website.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *