JP: Debut som avistegner!

Sådan kom min tegning til Busturen så til at se ud. Det er en kanon fornemmelse at se sin egen tegning i en stor avis *wuhu*!

jp_bustur_printed.jpg
På et tidspunkt vil jeg lige sammenligne dokumentet i Photoshop med det endelige tryk i avisen, for at se hvor meget farverne ændrer sig. Så kan jeg langsomt arbejde mig hen imod at få et så nøjagtigt farvevalg som muligt. Det er som om de trykte tegninger i avisen får en rødlig karaktér… det kan jeg så kompensere for næste gang jeg spooler en tegning til trykken.

jp_torben.jpg
Det er Torben som er ansat på deltid. Han laver også nogle fede ting til avisen. Vi sidder lige over for hinanden. Han ser måske lidt ond ud her på billedet, men det er han altså ikke :p

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *